Novament hem d’estar agraïts a la benigna meteorologia del nostre estimat Penedès, per donar-nos la possibilitat de tenir una collita 2019 simplement excel·lent.

Aquesta setmana vam començar el tiratge de cava de l’2019. Que consisteix en embotellar el vi base afegint el licor de tiratge. Aquest licor de tiratge no és més que vi i sucre amb l’objecte de realitzar la segona fermentació. Se li afegeix licor de tiratge al vi base conjuntament amb el llevat perquè provoqui la segona fermentació.

Estem molt contents amb la qualitat dels vins que hem obtingut. Creiem que seran recordats com uns vins i caves immillorables. A causa de les bones condicions climatològiques d’aquest any, van permetre arribar a la verema amb un raïm òptim de qualitat. Les pluges de la primavera i les temperatures una mica més baixes que la mitjana d’anys anteriors, van permetre una maduració més tranquil·la, situant el raïm en una qualitat màxima.

Les condicions d’humitat i temperatura han estat ideals per tenir un raïm amb una graduació i una acidesa ideals per elaborar vins base per al cava. I per tant podem dir que aquesta verema 2019 serà recordada com una de les collites excel·lents, i després de l’embotellament i la criança, que farem en les nostres bótes, i que serà entre els 24 i 60 mesos, ens donarà com a resultat, uns caves d’una excel·lentíssima qualitat .

I d’aquesta manera, seguirem transmetent als nostres clients que Vins El Cep segueix apostant pels vins tranquils i escumosos de la màxima qualitat, per als paladars més exigents i que volen els millors productes possibles, i d’elaboració pròpia

Recordem que aquest any, Vins El Cep, compleix el seu quarantè aniversari (1980-2020), per tant, estarem al llarg de l’any festejant aquesta onomàstica, tan important i que ens impulsa a seguir millorant any rere any.