En un ambient molt internacional i amb voluntat de conèixer l’aposta gastronòmica per al primer Rescue Dinner organitzat per Romero i Valueloops.

Vins el Cep sempre està molt conscienciat en totes les iniciatives que estiguin al voltant de la sostenibilitat i la cura de la planeta.

En aquesta ocasió Romero Premium Networking, en col·laboració amb Rescue Dinner (Valueloops), van desenvolupar un sopar al Mercer Restaurant, amb el seu Xef Executive, Xavier Lahuerta, i on aquest, va crear un menú molt respectuós amb els criteris de sostenibilitat.

Vam tenir una convocatòria d’unes 40 persones, de diverses nacionalitats, i residents a Barcelona, ​​membres del Romero High End Club, i tots amb la clara determinació de menjar i beure productes ecològics i que tenen cura del territori.

En este caso Xavier hizo hincapié en la calidad de los productos seleccionados para este ágape. Y el cuidado que reciben los productos en su origen. Para que podamos valorar los productos de proximidad y de temporada, por su calidad, por su sabor y también porque son excelentes para nuestro organismo.

D’aquesta manera, aconseguíem projectar el nostre missatge més important: facilitar als comensals una experiència d’alt nivell culinari, que deixés un missatge clar: menjar de manera sostenible.

Vins El Cep té un compromís absolut amb la producció orgànica i biodinàmica, des de fa ja 20 anys. I una mica més tard, vam decidir fer un pas més enllà i aplicar l’agricultura biodinàmica. I avui en dia, seguim apostant per ella més que mai.

I productes com el MIM Natura Pinot Noir és un fidel reflex. Un cava ecològic 100%.

Moments per mimar la naturaleza

El MIM Natura 100% Pinot Noir és ideal per a moments especials. Un rosat molt sofisticat i de gran personalitat. L’experiència d’una varietat de raïm negre, la pinot noir, que aporta al nostre rosat fruita, complexitat i elegància mantenint sempre la frescor de llarg recorregut. Predominen les aromes a fruits vermells sobre un fons floral amb records de violeta. Un vi de gran volum, seductor i elegant.

L’agricultura biodinàmica cerca l’equilibri amb l’ecosistema, preservar la diversitat biològica i la recuperació de l’activitat microbiana de terra. La fita d’aquest tipus d’agricultura és tenir vinyes equilibrades i naturalment, sanes, que produeixin raïm de millor qualitat i gran expressivitat del terroir.

Les persones que van venir a aquest sopar van poder gaudir-lo al llarg de tota la nit. La resposta generalitzada és que és un cava fantàstic per a tot tipus de àpats i que resulta ideal per maridar tant amb amanides, peixos com carns.

Esperem en breu poder realitzar una altra iniciativa semblant amb Rescue Dinner y Romero.